Piec konwekcyjno-parowy gazowy 10.2 FlexiCombi MagicPilot G2
Najniższa cena produktu 144 718,73 zł z dnia 19.05.2024
Powyższa cena jest najniższą ceną brutto z ostatnich 30 dni
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Uniwersalne urządzenie do pieczenia konwekcyjnego do gotowania techniką ręczną i automatyczną. Piec konwekcyjno-parowy zgodny z DIN 18 866 odpowiedni do większości metod gotowania stosowanych w kuchniach komercyjnych. Wybór funkcji gotowania z zastosowaniem konwekcji i bezciśnieniowej świeżej pary osobno, jedno po drugim lub w połączeniu z ciepłem wilgotnym lub suchym. MagicPilot, ekran dotykowy. 12 trybów gotowania. MFB.
- Higieniczna komora do gotowania z odpornej na korozję stali nierdzewnej
- Z oświetleniem LED w drzwiach pieca
- Higieniczne drzwi komory gotowania z potrójną szybą
- Uchwyt do drzwi obsługiwany jedną ręką
- Bezdotykowy wyłącznik drzwiowy, pozycje blokady drzwi z ogranicznikiem końcowym
- MagicPilot - koncepcja obsługi przez dotyk i przesuwanie solidny, odporny na zużycie, pojemny kolorowy ekran dotykowy, chroniony szkłem antyrefleksyjnym; tryb czyszczenia wyświetlacza
- Przegląd indywidualnych ulubionych procesów gotowania na ekranie startowym
- Ochrona procesu gotowania przed modyfikacją / usunięciem
- AutoChef, CookingSteps, ChefsHelp, VideoAssist, SES, CombiDoctor, FamilyMix, QualityControl, DynaSteam, Time2Serve, RackControl, PerfectHold, SmartCoolDown, MKN CombiConnect, ClimaSelect, Ready2Cook, WaveClean (opcja), BarcodeScan
- Wentylator dynamiczny z autorewersem zapewniający wyjątkowo równomierne rezultaty gotowania
- Możliwość zaprogramowania 5 prędkości wentylatora
- Hamulec bezpieczeństwa wentylatora
- Koncepcja obsługi ręcznej z 12 trybami gotowania: SoftSteaming, Steaming, ExpressSteaming, Convection, CombiSteaming, Perfection, gotowanie w niskiej temperaturze, ΔT, Sous vide, nawilżanie, pieczenie i funkcja odpoczynku
- Ponad 250 preselekcjonowanych międzynarodowych procesów gotowania, które można indywidualnie modyfikować. Możliwość zapisania ponad 350 procesów gotowania.
- Oprogramowanie na komputer wyposażone standardowo do kompilacji procesów gotowania, do wizualizacji, przechowywania i drukowania danych HACCP
- Wbudowana pamięć HACCP
- Gniazdo USB np. do aktualizacji oprogramowania
- Funkcja importowania przepisów z pamięci USB
- Funkcja profesjonalnego pieczenia – możliwość ustawienia wtrysku wilgotności w ml, osuszania oraz odpoczynku dla wypieku
- Technologia cyfrowych palników MFB z wymuszonym obiegiem powietrza
Warianty:
- Drzwi z zawiasem po lewej stronie
- Dwustopniowy zamek drzwi
- Dodatkowa, zewnętrzna wielopunktowa sonda
- Dodatkowa, zewnętrzna jednopunktowa sonda sous vide (montaż tylko fabryczny)
- Zestaw sond temperatury (wielopunktowa i sous vide)
- Wersja więzienna
- Wersja morska (tylko w. elektryczna); cena na zapytanie cena na zapytanie Interfejs Ethernet
- Interfejs do podłączenia systemu optymalizacji energii zgodnie z DIN 18875 i styku bezpotencjałowego
- IPX 6 zabezpieczenie przed silnymi strumieniami wody (tylko el.)
- SmokeInside – zintegrowana funkcja wędzenia (tylko el.)
- Złącze zasilania z wtyczką CEE (380-415 V)
W celu dokonania zakupu produktu w innych wariantach prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta dostępnym pod adresem e-mail: sklep@gastroeconomy.pl lub telefonem: +48 512 56 44 00.
- Wymiary (LxWxH) (mm): 1020 x 799 x 1060
- Waga netto (kg): 165
- Maks. waga wsadu (kg): 120
- Ilość GN1/1: 20; GN2/1: 10; FexiRack: 10
- Ilość posiłków na dzień: 150 - 300
- Zasilanie el. (V): 220 - 240
- Moc elektryczna (kW): 0.6
- Moc gazowa (kW): 26
Zobacz także