Kuchnia gorąca

Wyposażenie kuchni gastronomicznej - rodzaje produktów

Do obróbki cieplnej w profesjonalnej gastronomii używa się między innymi takich urządzeń jak piece, piece konwekcyjno-parowe, frytownice, grille, różnego rodzaju kuchnie, makaroniarki, kotły – i wiele innych.

Renomowani producenci

Gastro-economy oferuje sprzęt najwyższej jakości od sprawdzonych dostawców takich jak MKN, Lotus, B.Pro Solutions, RM Gastro, Ubert, Alto-Shaam, Berner, Kromet. Jest przedstawicielem firmy MKN w Polsce i od lat sprzedaje piece konwekcyjno-parowe tej firmy jak i wiele innych urządzeń do trzonu grzewczego profesjonalnych kuchni.

Aktywne filtry

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies