Chłodnictwo

Chłodnictwo to przede wszystkim utrzymywanie świeżości oraz utrwalanie produktów i potraw. Od urządzeń chłodniczych przez urządzenia mroźnicze – na schładzarkach szokowych kończąc.

Chłodnictwo - rodzaje produktów

Do schładzania produktów używa się między innymi stołów chłodniczych, szaf chłodniczych, chłodziarek podblatowych i innych bardziej specjalistycznych urządzeń. Mrożenie odbywa się dzięki stołom mroźniczym, szafom mroźniczym i schładzarkom szokowym.

Renomowani producenci

Wśród współpracujących z Gastro-economy firm znajdują się między innymi Dora Metal, Rilling, Liebherr, Ideal Ake i Cool Compact. Urządzenia tych producentów wiodą prym na rynku chłodnictwa w Polsce.

Aktywne filtry

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies