Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 20.2 FlexiCombi MagicPilot G2
Najniższa cena produktu 186 726,30 zł z dnia 19.05.2024
Powyższa cena jest najniższą ceną brutto z ostatnich 30 dni
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Uniwersalne urządzenie do pieczenia konwekcyjnego do gotowania techniką ręczną i automatyczną. Piec konwekcyjno-parowy zgodny z DIN 18 866 odpowiedni do większości metod gotowania stosowanych w kuchniach komercyjnych. Z wyborem funkcji gotowania z zastosowaniem konwekcji i bezciśnieniowej świeżej pary osobno, jedno po drugim lub w połączeniu z ciepłem wilgotnym lub suchym. MagicPilot, ekran dotykowy. 12 trybów gotowania.
- Higieniczna komora do gotowania z odpornej na korozję stali nierdzewnej
- Z oświetleniem LED w drzwiach pieca
- Higieniczne drzwi komory gotowania z potrójną szybą
- Uchwyt do drzwi obsługiwany jedną ręką
- Bezdotykowy wyłącznik drzwiowy, pozycje blokady drzwi z ogranicznikiem końcowym
- MagicPilot - koncepcja obsługi przez dotyk i przesuwanie solidny, odporny na zużycie, pojemny kolorowy ekran dotykowy, chroniony szkłem antyrefleksyjnym; tryb czyszczenia wyświetlacza
- Przegląd indywidualnych ulubionych procesów gotowania na ekranie startowym
- Ochrona procesu gotowania przed modyfikacją/usunięciem
- MagicPilot, AutoChef, CookingSteps, ChefsHelp, VideoAssist, FlexiRack, EasyLoad, WaveClean, SES, GreenInside, CombiDoctor, FamilyMix, QualityControl, DynaSteam, Time2Serve, RackControl, ClimaSelect, Ready2Cook, PerfectHold, SmartCoolDown, EcoModus, MKN CombiConnect, BarcodeScan, EasyIn
- Wentylator dynamiczny z autorewersem zapewniający wyjątkowo równomierne rezultaty gotowania
- Możliwość zaprogramowania 5 prędkości wentylatora
- Hamulec bezpieczeństwa wentylatora
- Koncepcja obsługi ręcznej z 12 trybami gotowania: SoftSteaming, Steaming, ExpressSteaming, Convection, CombiSteaming, Perfection, gotowanie w niskiej temperaturze, ΔT, Sous vide, nawilżanie, pieczenie i funkcja odpoczynku
- Ponad 250 preselekcjonowanych międzynarodowych procesów gotowania, które można indywidualnie modyfikować
- Możliwość zapisania ponad 350 procesów gotowania
- Podstawowa wersja HACCP
- Wbudowana pamięć HACCP
- Oprogramowanie dla komputerów PC, standardowo wyposażone w celu kompilacji procesów gotowania, wizualizacji, przechowywania i drukowania danych HACCP
- Gniazdo USB np. do aktualizacji oprogramowania
- Funkcja importu procesu gotowania za pomocą pamięci USB
- Funkcja profesjonalnego pieczenia – możliwość ustawienia wtrysku wilgotności w ml, osuszania oraz odpoczynku dla wypieku
- Dwustopniowy zamek drzwi
Warianty:
- Dodatkowa, zewnętrzna wielopunktowa sonda
- Dodatkowa, zewnętrzna jednopunktowa sonda sous vide (montaż tylko fabryczny)
- Zestaw sond temperatury (wielopunktowa i sous vide)
- Wersja więzienna
- Wersja morska (tylko w. elektryczna)
- Interfejs Ethernet
- Interfejs do podłączenia systemu optymalizacji energii zgodnie z DIN 18875 i styku bezpotencjałowego
- IPX 6 zabezpieczenie przed silnymi strumieniami wody (tylko el.)
- Złącze zasilania z wtyczką CEE (380-415 V)
W celu dokonania zakupu produktu w innych wariantach prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta dostępnym pod adresem e-mail: sklep@gastroeconomy.pl lub telefonem: +48 512 56 44 00.
- Wymiary (LxWxH) (mm): 1115 x 999 x 1960
- Waga netto (kg): 363
- Maks. waga wsadu (kg): 200
- Ilość GN1/1: 40; GN2/1: 20
- FexiRack: 20
- Ilość posiłków na dzień: 300 - 500
- Zasilanie el. (V): 400
- Moc elektryczna (kW): 60.9
Zobacz także