Hallde Profesjonalna szatkownica gastronomiczna RG-250 diwash, 400 V
Najniższa cena produktu 21 158,46 zł z dnia 20.05.2024
Powyższa cena jest najniższą ceną brutto z ostatnich 30 dni
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Hallde Profesjonalna szatkownica gastronomiczna RG-250 diwash
Szatkownica gastronomiczna RG-250 diwash zapewnia przygotowanie nawet do 1000 porcji dziennie lub przetworzenie 10 kg produktów na minutę.
Wykonuje skuteczne operacje siekania, szatkowania oraz krojenia w formach plastra, kostki, słupka i plastra karbowanego, dostosowanych do różnorodnych wymiarów.
RG-250 diwash to odpowiedni wybór dla kuchni średniej wielkości. Sprawdzi się także w piekarniach, kuchniach cateringowych, szpitalach, na statkach, w kantynach wojskowych, kuchniach więziennych, restauracjach, szkołach, zakładach przetwórstwa spożywczego oraz kuchniach sklepowych.
Wersja RG-250 diwash z zabezpieczonym klawiszem startu jest dostępna, aby zapewnić bezpieczne warunki pracy w środowiskach, gdzie priorytetem jest najwyższe bezpieczeństwo.
Rodzaj obróbki:
- Krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.
Charakterystyka:
- Umożliwia przygotowywanie od 50 do 1000 porcji dziennie
- Cylindryczny podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami
- Automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów
- Podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.
- Wyjątkowo mocna dźwignia dociskowa umożliwia łatwe przetwarzanie nawet większych produktów oraz produktów wymagających nacisku przy podawaniu, takich jak kapusta, marchew, ser, itp.
- Dzięki zastosowaniu pochyłej konstrukcji podajnik i dźwignia dociskowa znajdują się na wygodnej wysokości, zapewniając ergonomiczną pozycję w trakcie obsługi urządzenia
- Uchwyt dźwigni dociskowej „Hallde ErgoLoop” w kształcie pętli dookoła cylindrycznego podajnika pozwala na wygodne i ergonomiczne operowanie dwiema rękami
- Metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia
- Solidny uchwyt z tyłu urządzenia i uchwyt przy wylocie umożliwiają łatwe i bezpieczne przenoszenie urządzenia
- Model stacjonarny
- Jedna prędkość
- Narzędzia tnące wykonane ze stali nierdzewnej
- Narzędzia tnące z wymiennymi ostrzami
- Części diwash pokryte opatentowaną powłoką umożliwiającą mycie w zmywarkach
- Gładkie powierzchnie diwash zapewniają minimalne tarcie w kontakcie z żywnością
- Precyzyjne i czyste cięcie
- Duży okrągły cylinder podajnika
- Oszczędność czasu
- Konstrukcja uchwytu Ergo-loop pozwala wykorzystać efekt dźwigni
- Wydajna funkcja włączania i wyłączania do sprawnego napełniania
- Pochyła konstrukcja, proste przenoszenie
- Wbudowany podajnik do długich warzyw
- Szybkie i proste czyszczenie
- Wbudowane uchwyty ułatwiają przenoszenie
- Możliwość montażu na specjalnej podstawie
- Wzorowe bezpieczeństwo
- Solidna maszyna o dużej wydajności
- Wyjątkowa jakość, starannie dobrane komponenty
Materiały:
- Obudowa urządzenia i podajnik wykonane są z metalu
- Szatkownice diwash - możliwość mycia wszystkich wyjmowanych części w zmywarce
Narzędzia tnące dostępne TUTAJ:
- Plastry
- Plastry standardowe
- Delikatne plastry plastry do miękkich warzyw
- Plastry karbowane
- Słupki
- Wiórki
- Tarcza do rozdrabniania
- Drobna tarcza do rozdrabniania
- Bardzo drobna tarcza do twardego sera
- Tarcze do kostki
- Tarcza do frytek
Akcesoria dostępne TUTAJ:
- Wieszak na narzędzia
- Szczotka mała / duża
- Podstawa pod maszynę
- Wózek na pojemnik
- Wymiary (mm): 450 x 285 x 586
- Pojemność (l): podajnik: 4
- Zasilanie el. (V/Hz): 400 V /3N/ 50 Hz
- Moc (kW): 0,55
- Wydajność (kg/min): do 8