

Wielofunkcyjne urządzenie do stosowania w komercyjnym przygotowywaniu potraw. W gastronomii, kuchni frontowej, systemach live cooking i barach przekąskowych. Do przygotowywania dań au gratin i potraw z zapiekanymi dodatkami, do glazurowania, karmelizowania, podgrzewania potraw i utrzymywania ich w cieple oraz rozmrażania. Nadaje się do elastycznego zastosowania jako model nablatowy lub do wpuszczenia w odpowiednie miejsca w ladach gastronomicznych i stołach roboczych wykonanych z różnych materiałów. Strefy grzewcze.
Pliki do pobrania
Wielofunkcyjne urządzenie do stosowania w komercyjnym przygotowywaniu potraw. W gastronomii, kuchni frontowej, systemach live cooking i barach przekąskowych. Do przygotowywania dań au gratin i potraw z zapiekanymi dodatkami, do glazurowania, karmelizowania, podgrzewania potraw i utrzymywania ich w cieple oraz rozmrażania. Nadaje się do elastycznego zastosowania jako model nablatowy lub do wpuszczenia w odpowiednie miejsca w ladach gastronomicznych i stołach roboczych wykonanych z różnych materiałów. Strefy grzewcze.