

Urządzenie do gotowania zgodne z normą DIN 18852 do komercyjnego przygotowywania potraw w gastronomii, kuchni frontowej, systemach live cooking i barach z przekąskami. Do gotowania z wykorzystaniem ciepła kontaktowego, do smażenia stir-fry, dodatków skrobiowych, potraw z jaj, deserów, takich jak naleśniki, oraz do grillowania. Gazowa płyta grillowa 1/2 gładka - 1/2 ryflowana (1.5415), gr. 14 mm.
Pliki do pobrania
Płyta grillowa gazowa 1, 1/2 gładka - 1/2 ryflowana, HotLine - 1361102, ulotka PL
Pliki do pobrania (2.37MB)Płyta grillowa gazowa 1, 1/2 gładka - 1/2 ryflowana, HotLine - 1361102 rysunek techniczny
Pliki do pobrania (25.32KB)Płyta grillowa gazowa 1, 1/2 gładka - 1/2 ryflowana, HotLine - 1361102, ulotka EN
Pliki do pobrania (2.03MB)