Piec konwekcyjno-parowy gazowy 20.1 FlexiCombi Classic
Najniższa cena produktu 150 729,12 zł z dnia 04.01.2024
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Uniwersalne urządzenie do pieczenia konwekcyjnego do gotowania techniką ręczną i automatyczną. Piec konwekcyjno-parowy zgodny z DIN 18 866 odpowiedni do większości metod gotowania stosowanych w kuchniach komercyjnych. Wybór funkcji gotowania z zastosowaniem konwekcji i bezciśnieniowej świeżej pary osobno, jedno po drugim lub w połączeniu z ciepłem wilgotnym lub suchym. Ustawianie analogowe, cyfrowy wyświetlacz. 6 trybów gotowania. MFB.
- Higieniczna komora do gotowania z odpornej na korozję stali nierdzewnej
- Z oświetleniem halogenowym za szybą wstrząsoodporną
- Higieniczne drzwi komory gotowania z potrójną szybą
- Uchwyt do drzwi obsługiwany jedną ręką
- Bezdotykowy wyłącznik drzwiowy, pozycje blokady drzwi z ogranicznikiem końcowym
- Analogowe ustawienia i cyfrowy wyświetlacz temperatury gotowania, wilgotności, czasu gotowania i temperatury rdzenia
- CookingSteps, FlexiRack, EasyLoad, EasyIn, DynaSteam, ClimaSelect, Ready 2Cook
- Wentylator dynamiczny z autorewersem zapewniający wyjątkowo równomierne rezultaty gotowania
- Możliwość zaprogramowania 5 prędkości wentylatora
- Hamulec bezpieczeństwa wentylatora
- Koncepcja obsługi manualnej z 6 trybami gotowania: SoftSteaming, Steaming, ExpressSteaming, Convection, CombiSteaming i Regeneration
- Możliwość zapisania 100 procesów gotowania
- Podstawowa wersja HACCP
- Wbudowana pamięć HACCP
- Gniazdo USB np. do aktualizacji oprogramowania
- Technologia cyfrowych palników MFB z wymuszonym obiegiem powietrza
- Dwustopniowy zamek drzwi
Warianty:
- WaveClean® automatyczny system czyszczenia
- Interfejs do podłączenia systemu optymalizacji energii zgodnie z DIN 18875 i styku bezpotencjałowego
- Dodatkowa, zewnętrzna sonda wielopunktowa
- Dodatkowa wielopunktowa sonda temperatury, wkładana z zewnątrz
- Dodatkowa sonda temperatury sous vide, wkładana z zewnątrz
- Zestaw sond temperatury (wielopunktowy i sous vide)
- Zintegrowany prysznic ręczny
- Wersja więzienna
- Wersja morska (tylko w. elektryczna)
- IPX 6 zabezpieczenie przed silnymi strumieniami wody (tylko el.)
- Złącze zasilania z wtyczką CEE (380-415 V)
- Wersja mobilna
W celu dokonania zakupu produktu w innych wariantach prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta dostępnym pod adresem e-mail: sklep@gastroeconomy.pl lub telefonem: +48 512 56 44 00.
- Wymiary (LxWxH) (mm): 1075 x 813 x 1960
- Waga netto (kg): 307
- Maks. waga wsadu (kg): 150
- Ilość GN1/1: 20; FexiRack: 20 (≈ 35x GN 1/1)
- Ilość posiłków na dzień: 150 - 300 (1/1GN); 150 - 400 (FlexiRack)
- Zasilanie el. (V): 220 - 240
- Moc elektryczna (kW): 1
- Moc gazowa (kW): 36