

Piec konwekcyjno-parowy o kompaktowej budowie, zgodny z normą DIN 18 866. Odpowiedni do większości metod gotowania stosowanych w kuchniach komercyjnych. Wybór funkcji gotowania z wykorzystaniem konwekcji i bezciśnieniowej świeżej pary, osobno, jedno po drugim lub w połączeniu z ciepłem wilgotnym i suchym. Ustawianie analogowe, cyfrowy wyświetlacz. 6 trybów gotowania. Opcja zabudowy.
Warianty:
W celu dokonania zakupu produktu w innych wariantach prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta dostępnym pod adresem e-mail: sklep@gastroeconomy.pl lub telefonem: +48 512 56 44 00.
Pliki do pobrania
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 6.23 Junior Classic, ulotka PL
Pliki do pobrania (1.56MB)Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 6.23 Junior Classic rysunek techniczny
Pliki do pobrania (45.31KB)Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 6.23 Junior Classic rysunek techniczny w zabudowie
Pliki do pobrania (45.98KB)Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 6.23 Junior Classic, ulotka EN
Pliki do pobrania (1.51MB)Piec konwekcyjno-parowy o kompaktowej budowie, zgodny z normą DIN 18 866. Odpowiedni do większości metod gotowania stosowanych w kuchniach komercyjnych. Wybór funkcji gotowania z wykorzystaniem konwekcji i bezciśnieniowej świeżej pary, osobno, jedno po drugim lub w połączeniu z ciepłem wilgotnym i suchym. Ustawianie analogowe, cyfrowy wyświetlacz. 6 trybów gotowania. Opcja zabudowy.