Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 20.1, FlexiCombi Classic
search
  • Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 20.1, FlexiCombi Classic

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 20.1 FlexiCombi Classic

FKECOD215C
112 075,04 zł netto
137 852,30 zł brutto

Najniższa cena produktu 137 976,48 zł z dnia 04.01.2024

Ilość

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Uniwersalne urządzenie do pieczenia konwekcyjnego do gotowania techniką ręczną i automatyczną. Piec konwekcyjno-parowy zgodny z DIN 18 866 odpowiedni do większości metod gotowania stosowanych w kuchniach komercyjnych. Z wyborem funkcji gotowania z zastosowaniem konwekcji i bezciśnieniowej świeżej pary osobno, jedno po drugim lub w połączeniu z ciepłem wilgotnym lub suchym. Ustawianie analogowe, cyfrowy wyświetlacz. 6 trybów gotowania.

  • Higieniczna komora do gotowania z odpornej na korozję stali nierdzewnej
  • Z oświetleniem halogenowym za szybą wstrząsoodporną
  • Higieniczne drzwi komory gotowania z potrójną szybą
  • Uchwyt do drzwi obsługiwany jedną ręką
  • Bezdotykowy wyłącznik drzwiowy, pozycje blokady drzwi z ogranicznikiem końcowym
  • Analogowe ustawianie i cyfrowy wyświetlacz dla temperatury gotowania, wilgotności, czasu gotowania i temperatury rdzenia
  • CookingSteps, DynaSteam, ClimaSelect, Ready2Cook, StepMatic, EasyIn
  • Wentylator dynamiczny z autorewersem zapewniający wyjątkowo równomierne rezultaty gotowania
  • Możliwość zaprogramowania 5 prędkości wentylatora
  • Hamulec bezpieczeństwa wentylatora
  • Koncepcja obsługi manualnej z 6 trybami gotowania: SoftSteaming, Steaming, ExpressSteaming, Convection, CombiSteaming i Regeneration
  • Możliwość zapisania 100 procesów gotowania
  • Podstawowa wersja HACCP. Wbudowana pamięć HACCP
  • Gniazdo USB np. do aktualizacji oprogramowania

Warianty:

  • WaveClean® automatyczny system czyszczenia
  • Interfejs do podłączenia systemu optymalizacji energii zgodnie z DIN 18875 i styku bezpotencjałowego
  • Dwustopniowy zamek drzwi
  • Dodatkowa, zewnętrzna sonda wielopunktowa
  • Dodatkowa wielopunktowa sonda temperatury, wkładana z zewnątrz
  • Dodatkowa sonda temperatury sous vide, wkładana z zewnątrz
  • Zestaw sond temperatury (wielopunktowy i sous vide)
  • Zintegrowany prysznic ręczny
  • Wersja więzienna
  • Wersja morska (tylko w. elektryczna)
  • IPX 6 zabezpieczenie przed silnymi strumieniami wody (tylko el.)
  • Złącze zasilania z wtyczką CEE (380-415 V)

W celu dokonania zakupu produktu w innych wariantach prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta dostępnym pod adresem e-mail: sklep@gastroeconomy.pl lub telefonem: +48 512 56 44 00.

10 Przedmioty

Pliki do pobrania

FlexiCombi Classic 20.1 PL

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 20.1, FlexiCombi Classic, ulotka PL

Pliki do pobrania (1.57MB)

FlexiCombi Classic 20.1

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 20.1, FlexiCombi Classic rysunek techniczny

Pliki do pobrania (60.66KB)

FlexiCombi Classic 20.1 EN

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 20.1 FlexiCombi Classic, ulotka EN

Pliki do pobrania (1.5MB)
  • Wymiary (LxWxH) (mm): 1075 x 813 x 1960
  • Waga netto (kg): 295
  • Maks. waga wsadu (kg): 150
  • Ilość GN1/1: 20; FexiRack: 20 (≈ 35x GN 1/1)
  • Ilość posiłków na dzień: 150 - 300 (1/1GN); 150 - 400 (FlexiRack)
  • Zasilanie el. (V): 400
  • Moc elektryczna (kW): 31.7

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies